header

Wróć   Forum o zarabianiu:pieniądze, praca, inwestycje > Konkursy internetowe > Konkursy

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
Zrecenzuj kurs i zdobądź iPhone7 - [1] 10-15-2016, 10:49
Quote
Do 31 października 2016 r. napisz recenzję kursu zakupionego na Strefie Kursów. Wystawione recenzje mogą dotyczyć zarówno kursów zakupionych w czasie trwania konkursu, jak i przed jego rozpoczęciem, za wyjątkiem produktów wyłączonych z oferty i oznaczonych jako "Produkt niedostępny."

Nagrodą dla osoby która wykona najlepiej zadanie konkursowe jest smartfon Apple iPhone 7 32 GB (silver) o wartości 3 349 zł.

Recenzje należy dodawać logując się do swojego konta w serwisie i przechodząc do zakładki "Zaległe recenzje" w menu "Moje konto."

Czas trwania: konkurs trwa do 31.10.2016 r.

Strona konkursu: Aby zobaczyć link załóż konto: zarejestruj sie

__________________
_____________________


Aby zobaczyć link załóż konto: zarejestruj sie


Promocje i kupony

Aby zobaczyć link załóż konto: zarejestruj sie


Aby zobaczyć link załóż konto: zarejestruj sie
Senior Member
 
Zarejestrowany: Nov 2009
Postów: 123


rachman jest nieaktywny

 
Odpowiedz

Tags
iphone , konkurs , kurs , nagroda

Narzędzia wątku
Wygląd


Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni Post / Autor
Konferencja Forex - zdobądź darmowy bilet rachman Zarabianie pieniędzy w internecie 0 01-07-2016 01:20
Zdobądź bon na 800 zł i tablet Philipsa laurena Konkursy 0 05-21-2014 13:47
zdobądz konto premium do gier internetowych hampel_j Zarabianie pieniędzy w internecie 0 09-06-2010 12:22
Zdobądź super nagrody!!! edytadianka Zarabianie pieniędzy w internecie 0 03-22-2010 01:07
Zdobądź niezależność finansową! mojapraca1 Oferty Pracy 0 06-04-2009 05:26


Czasy w strefie GMT. Teraz jest 02:49.


Powered by vBulletin©
Copyright© by Forami.pl 2008

Ranking stron internetowych, dobre, fajne, najlepsze strony www, darmowe statystyki